Sjelesorg og veiledning logo

Om sjelesorg

Lydfiler

Hvordan er det egentlig å gå i sjelesorg?

Som en liten innføring har jeg lagt ut to lydfiler. Det er foredrag jeg har holdt i Danmark, så de er språklig tilpasset til vårt naboland. Filene heter: "Om å gå i sjelesorg I" og "Om å gå i sjelesorg II" Dersom du lurer på om du kan ha hjelp av å søke sjelesorg og oppfølging, kan disse lydfilene gi deg en god hjelp til å vurdere.

Rull ned og trykk på "Åpne mediaspiller", så finner du disse foredragene på listen over lydfiler.

Skjulte sår

Dette er en tale Sveinung Thingbø holdt på UL i 2008. Den hjelper oss til å kartlegge og innrømme det vi måtte ha av såre ting i livet vårt, og den utfordrer oss kraftig til å få gjørt noe slik at sårene kan bli legt. Denne talen har vært til hjelp for mange.

Rull ned og trykk på "Åpne mediaspiller", så finner du dette foredraget på listen over mediafiler.

Når livet gjør vondt

Vi har det som regel ikke "Bare bra!". Et normalt menneskeliv br som regel på smerte som kan prege oss både fsisk og pskisk. Dette foredraget vil gi deg hjelp til å kartlegge det du måtte ha av sår og smerter og hjelpe deg til å få gjort noe med dem.

Rull ned og trykk på "Åpne mediaspiller", så finner du dette foredraget på listen over lydfiler.

Utbrenthet

Svein Bjarne Aase holdt et glitrende godt foredrag om det å være utbrent på Indremisjonsforbundets arbeidermøte i januar 2011. Fordraget er nå lagt ut under hovedoverskriften ”om sjelesorg” og underoverskriften ”lydfiler”. Foredraget anbefales på det varmeste. Rull ned og trykk på "Åpne mediaspiller" så finner du foredraget på listen over lydfiler.

ArrowIcon BloggerIcon AimIcon DeliciousIcon PaperIcon EtsyIcon FacebookIcon FilmStripIcon FlickrIcon CameraIcon LaunchIcon GooglePlus2Icon GooglePlusIcon HeartIcon InformationIcon InstagramIcon LastfmIcon FrontCameraIcon LinkedInIcon EmailIcon MoneyIcon ItunesIcon MyspaceIcon OpenTableIcon PayPalIcon PencilIcon PersonIcon PhotoIcon PicasaIcon PinterestIcon PodcastIcon RssIcon ShoppingCartIcon SoundCloudIcon StarIcon TableProjectIcon TheCityIcon TumblrIcon Twitter2Icon TwitterIcon TypepadIcon VideoIcon VimeoIcon WordPressIcon YelpIcon YoutubeIcon