Sjelesorg og veiledning logo

Kristenlivet

Å bli en kristen

Det er ingenting som er viktigere enn å få lov til å ta imot Jesus Kristus som sin personlige frelser og få lov til å bli en kristen.

Men hvorfor skal en egentlig bli en kristen når en synes en har det bra som en har det? Og dersom en skulle ha et ønske om å bli en kristen, hvordan blir en det da?

Dersom du kjenner noen som vurderer om de skal bli kristne, eller du vurderer om du skal bli det selv, kan du få en første lille innføring ved å klikke deg inn her:

Om å bli en kristen

Mange fine og interessante vitnesbyrd fra mennesker som har valgt Jesus, finner du på hjemmesiden www.iamsecond.com. De er vel verdt å høre.

Ellers kan du klikke deg inn på hovedmenyen "om sjelesorg" og undermenyen "ånd og psyke". Her kan du laste ned et hefte som heter: "I nådens rike". Der finner du undervisning om temanene "Omvendelse", "Gjenfødelse", "Å kjenne Jesus", "Hva er tro?" Kapitlet "Stedfortredenen" forteller deg hva Jesus egentlig gjorde for deg. Beretningen om "Store, lille Sakkeus", er ikke bare for barn. Her er et kapittel om ham som særlig er skrevet for voksne.

"Gud har gitt oss evig liv, og dette liv er i hans Sønn. Den som har Sønnen, har livet, men den som ikke har Guds Sønn, Har ikke livet" (1 Joh 5,11-12).

"For så høyt har Gud elsket verden, at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv" (Joh 3,16)

Se også boken av Gunnar Elstad: "Grunnleggende sjelesorg", Lunde Forlag, side 96-120

ArrowIcon BloggerIcon AimIcon DeliciousIcon PaperIcon EtsyIcon FacebookIcon FilmStripIcon FlickrIcon CameraIcon LaunchIcon GooglePlus2Icon GooglePlusIcon HeartIcon InformationIcon InstagramIcon LastfmIcon FrontCameraIcon LinkedInIcon EmailIcon MoneyIcon ItunesIcon MyspaceIcon OpenTableIcon PayPalIcon PencilIcon PersonIcon PhotoIcon PicasaIcon PinterestIcon PodcastIcon RssIcon ShoppingCartIcon SoundCloudIcon StarIcon TableProjectIcon TheCityIcon TumblrIcon Twitter2Icon TwitterIcon TypepadIcon VideoIcon VimeoIcon WordPressIcon YelpIcon YoutubeIcon